ΙΑΚΕΝΤΡΟ

Σχετικά με εμάς

ΑΡΧΙΚΗ / Σχετικά με εμάς

ΤΟ ΙΑΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το ΙΑΚΕΝΤΡΟ Αθηνών αποτελεί ένα από τα πιο εξειδικευμένα και σύγχρονα κέντρα, με διαχρονική εγγύηση στην επίτευξη κυοφορίας από υπογόνιμα ζευγάρια και με ευρεία γκάμα υπογόνιμων ζευγαριών από όλον τον κόσμο και κυρίως από χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, πρώην Γαλλικές αποικίες, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Σκανδιναβικές Χώρες και πρώην Ανατολικό μπλοκ.

Με γνώμονα την ανθρώπινη προσέγγιση και την ψυχολογική υποστήριξη του ζευγαριού, πορευόμαστε προς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της θεραπείας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Ένα από τα πιο εξειδικευμένα και σύγχρονα κέντρα, με διαχρονική εγγύηση στην επίτευξη κυοφορίας από υπογόνιμα ζευγάρια και με ευρεία γκάμα υπογόνιμων ζευγαριών από όλον τον κόσμο.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Άρτια εκπαιδευμένη επιστημονική ομάδα, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Σωστή και πλήρης ενημέρωση, εξονυχιστική διερεύνηση υπογονιμότητας, ρύθμιση των παραγόντων που επιδρούν αρνητικά, κύκλος θεραπείας, ψυχολογική υποστήριξη.

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στην επίτευξη εγκυμοσύνης που αγγίζουν το 64%.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στις μονάδες του κέντρου μας, εκτός από πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας (ISO 9001:2008) θα βρείτε ανθρώπους με υπευθυνότητα και θέληση να κάνουν το καλύτερο για εσάς, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες για το τελικό αποτέλεσμα και ελαχιστοποιώντας τους πιθανούς κινδύνους.

Πιστοποίηση – Διαπίστευση

64%

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

69,8%

ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ

56,8%

ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

57,4%

ΑΠΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΑΚΕΝΤΡΟΥ Αθηνών πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και υποστηρίζονται από άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  • Εμπιστεύθηκα τους κατάλληλους ανθρώπους και με βοήθησαν να εκπληρώσω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Ιακέντρου Αθηνών.  

    Ιωάννα Πάνου
    Ιωάννα Πάνου